KINDEREN

JUDO KIDS - ANTWERPEN NOORD

*Het seizoen start de tweede week van september

Judo lessen volgen kan vanaf nu op elke woensdag op de Vuurtoren van 13h tem 14h! Leer alle kneepjes van deze Japanse gevechtsport en als snel kan jij je eigen papa in een knoop leggen. Sensei Kristof en sensei Dylan zullen hun uiterste best doen om jou alle geheimen van deze Olympische sport aan te leren.

Wat zit er inbegrepen in het lidgeld?

  • Kimono
  • Verzekering
  • Toegang op al onze locaties (indien je graag vaker komt)
  • Lessen het hele schooljaar
  • Eindexamen voor de volgende gordel

Ook dit jaar worden de lessen gegeven door mezelf (Dylan) en Kristof. Voor diegene die er interesse in hebben stel ik mezelf toch nog kort even voor! Ik ben de bezieler van AREA21, een sportproject waar we zoveel mogelijk kinderen en volwassenen aan het bewegen willen krijgen. Vroeger was ik zelf een professioneel Judoka met meerdere Nationale en Internationale successen, zo werd ik ooit zelfs 3de op het Europees Kampioenschap Judo, behaalde ik een 2de plaats op een World Cup en werd ik 7 keer Belgisch Kampioen.

 

Mijn doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle kids die bij ons komen sporten in zichzelf leren geloven en proberen om het maximale uit zichzelf te halen. Zodat ze kunnen ervaren dat iedereen die hard werkt en doorzet uiteindelijk zijn doelen zal bereiken. Stiekem doet het me ook enorm veel plezier om mijn passie door te geven aan wie weet.. de volgende kampioen? 

Ook sensei Kristof werd meerdere keren Belgisch Kampioen en kan jullie dus heel wat truukjes bijleren!

Lesgevers

Dylan

Kristof

Prijzen

Judo Antwerpen Noord

 

 Woensdag  13:00-14:00