KINDEREN

JUDO KIDS

Ook tijdens het schooljaar 2022-2023 zal AREA21 onder leiding van sensei Kristof en sensei Dylan judo lessen organiseren in sporthal DT op de Drakenhoflaan te Deurne. 

Maandag 16h tem 17h en op woensdag van 13h tem 14h. Kinderen die schoolgaan zijn op ’T Drakenhof zullen worden opgehaald om respectievelijk 15h45 en 12h45 aan de schoolpoort. Nadien halen de ouders hen op na de les aan de sporthal DT. 

Ook dit jaar worden de lessen gegeven door mezelf (Dylan) en Kristof. Voor diegene die er interesse in hebben stel ik mezelf toch nog kort even voor! Ik ben de bezieler van AREA21, een sportproject waar we zoveel mogelijk kinderen en volwassenen aan het bewegen willen krijgen. Vroeger was ik zelf een professioneel Judoka met meerdere Nationale en Internationale successen, zo werd ik ooit zelfs 3de op het Europees Kampioenschap Judo, behaalde ik een 2de plaats op een World Cup en werd ik 7 keer Belgisch Kampioen.

 

Mijn doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle kids die bij ons komen sporten in zichzelf leren geloven en proberen om het maximale uit zichzelf te halen. Zodat ze kunnen ervaren dat iedereen die hard werkt en doorzet uiteindelijk zijn doelen zal bereiken. Stiekem doet het me ook enorm veel plezier om mijn passie door te geven aan wie weet.. de volgende kampioen? 

Ook sensei Kristof werd meerdere keren Belgisch Kampioen en kan jullie dus heel wat truukjes bijleren!

Lesgevers

Dylan

Kristof

Prijzen

Judo Kids

Maandag 16:00 -17:00 

 Woensdag  13:00-14:00