AREA21, niet je klassieke sportclub!

Door vele jaren als topsporter te hebben geleefd heb ik een passie ontwikkeld, alsook een bepaalde visie wat betreft sporten. In mijn jonge leven heb ik als topjudoka de hele wereld afgereisd. Daardoor werd sport mijn uitvalsbasis en dat is het vandaag nog steeds. Na het afronden van mijn studies werd het dus al snel duidelijk welke richting ik wilde uitgaan, zo werd het AREA21-concept bedacht.

Sportclub AREA21, een club die voor meer staat dan sport alleen. Plezier. Vriendschap. Groeien als persoon. Elkaar steunen! Dagelijks zijn we er voor onze leden om hen onder toezicht te begeleiden en helpen waar nodig. Cross-Workouts. Gewichtheffen. Gymnastiek. Box2Fit. Power Kids. Voor iedereen valt er wel wat te beleven in onze unieke sportclub. We werken bij AREA21 ook rond revalidatie, blessurepreventie, stabilisatie en we organiseren op regelmatige basis specifieke seminaries en infomomenten. Dit om, met kennis van zaken, onze leden zo veel mogelijk te laten groeien als atleet.

AREA21 is not your ordinary gym. Geen taboes. Geen macho’s. Gewoon hard werken. Iedereen op zijn niveau, maar wel in dezelfde richting: vooruit!

Klaar om gas te geven? Met de nodige dosis plezier? Komaaaaan!
– Dylan