Lesgevers

Dylan

KINDEREN

POWER KIDS

Elke woensdag & zaterdag zijn er lessen voor kinderen. De ideale moment voor je bengels om zich eens helemaal uit te leven! We geven hen allerlei kracht en gymnastiek oefeningen, leren het klimmen, klauteren, springen, rollen, vallen en nog veel meer.

Zo werken we op allerhande leuke manieren aan hun fysiek, discipline, vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Zo zorgen we voor een sterke basis waarmee ze in eender welke sport sterker zullen presteren en minder snel blessures zullen oplopen. 

Dit jaar willen we soms alternatieve trainingen doen. Denk daarbij aan een training op de looppiste, in het park of op een parcour. Zorg daarom dat je als ouder zeker in de juiste whatsapp groep zit zodat je alle communicatie hierover tijdig ontvangt. 

Ook dit jaar worden de lessen gegeven door mezelf (Dylan). Voor diegene die er interesse in hebben stel ik mezelf toch nog kort even voor! Ik ben de bezieler van AREA21, een sportproject waar we zoveel mogelijk kinderen en volwassenen aan het bewegen willen krijgen. Vroeger was ik zelf een professioneel Judoka met meerdere Nationale en Internationale successen, zo werd ik ooit zelfs 3de op het Europees Kampioenschap Judo, behaalde ik een 2de plaats op een World Cup en werd ik 7 keer Belgisch Kampioen. 

Mijn doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle kids die bij ons komen sporten in zichzelf leren geloven en proberen om het maximale uit zichzelf te halen. Zodat ze kunnen ervaren dat iedereen die hard werkt en doorzet uiteindelijk zijn doelen zal bereiken! 

Prijzen

Power Kids 1

6-8 jaar

Woensdag 15h

 

Power Kids 2

8-10 jaar

Woensdag 16h

 

Power Kids 3

10+ jaar en gevorderde kids

Woensdag 17h

Zaterdag 10h