KINDEREN

THAIBOX KIDS

Lesgevers

Jan

Hallo! Mijn naam is Jan Quaeyhaegens, professioneel MMA-vechter en trotse papa van mijn zoon Fos en dochtertje Millie. Ik doe al 10 jaar competitief aan MMA en Kickboksen, waarin ik bekend sta voor mijn technische stijl. Als jonge vader wil ik deze kennis nu graag delen met de volgende generatie, om ook hen te laten genieten van de vele voordelen die het uitoefenen van gevechtsport (in een veilige omgeving) met zich meebrengt! 

Buiten de de zeer complete fysieke ontwikkelingen (in techniek, lenigheid, conditie, snelheid, kracht, coördinatie,…) brengt kickboksen ook heel wat andere voordelen voor kinderen met zich mee. Het zelfvertrouwen, de weerbaarheid en het respect en discipline die een kind ontwikkelt tijdens de trainingen zijn tools die ze voor de rest van hun leven zullen meedragen. Een leuke uitlaatklep waarbij ze hun energie kwijt kunnen, maar tegelijkertijd ook nog eens heel veel bijleren!

We werken in twee groepen (6-9 jaar/9-12 jaar) om zo aangepaste lessen en de nodige aandacht te kunnen voorzien. Ik geloof in een stelselmatige opbouw die kinderen op hun eigen tempo uitdaagt en zo fysiek en mentaal doet groeien. Niet enkel in de gym, maar ook daarbuiten. Geen ‘sparring’ en hoofdcontact (dat is op deze leeftijd in mijn ogen overbodig), maar een focus op technieken en leuke spelvormen om deze in te oefenen. Veiligheid, technische- en fysieke ontwikkeling en vooral heel veel PLEZIER zijn onze kerndoelen! Nog vragen of bezorgdheden? Aarzel niet om mij te contacteren en ik sta u met plezier te woord!

Plekken zijn beperkt om de kinderen te kunnen voorzien van de nodige persoonlijke aandacht. Schrijf u daarom zeker in voor de proeflessen in de eerste week van September! Daar maak ik graag kennis met u en uw kind en kan u ook meteen uw plaats voor de rest van het seizoen reserveren. Hopelijk tot dan!

Prijzen

Thaibox Kids 1

6-8 jaar

Woensdag 15h

 

Thaibox Kids 2

8-10 jaar

Woensdag 16h